2 fiole pe zi pentru a-ți ține excesul de grăsime la distanță

Ai început să-ți faci planuri pentru vară? Te gândești la relaxare pe un șezlong plajă cu cocktailul preferat în mână? Sau poate chiar la micii pe grătar la vreo ieșire în aer liber? Bineînțeles că da - asta înseamnă o vară bună până la urmă! 

Cu toții avem nevoie să facem mici compromisuri când vine vorba de vară. Însă, în egală măsură, ne dorim să ne menținem în formă, mai ales cînd ne gândim la tot efortul pe care l-am depus pentru a ne îmbunătății fizicul.  

Dar cum putem avea ce e mai bun din ambele? Cum putem evita acumularea kilogramelor în plus în această vară?   

Recomandarea experților PowGen este una simplă: 2 fiole pe zi vor ține la distanță excesul de grăsime.

Îți prezentăm Easy Burn Shots pentru vara 2021! 

Easy Burn 2000 shots

Noul nostru pachet de vară cu fiole pentru 10 zile este ideal pentru toți cei care sunt în căutarea unui arzător puternic împotriva grăsimii corporale sau a unui supliment alimentar care oprește depozitarea celulelor grase.   

Pe scurt, te ajută în blocarea efectivă a apariției noilor celule adipoase în organism.

Suntem siguri că o să vă placă la nebunie noul Easy Burn 2000 Shot! Atât în zilele de odihnă, cât și în cele de antrenament, aceste fiole cu aromă de fructe de pădure roșii, funcționează garantat!  

Datorită celor 2000 mg de L-carnitină, Garcinia cambogia și extract de ceai verde, metabolismul tău va primi un super impuls, la fel ca și vara ta!  

Turbo Fix Shots

Știi ce altceva este vital atunci când vrei să scapi de kilogramele în plus? Reducerea retenției de apă. Accelerând eliminarea excesului de apă de până la 3,5* ori, cele mai bine vândute fiole Turbo Fix Shots reduc retenția de apă și dau startul pierderii tale în greutate.   

Ajutându-te să fii în formă și să porți din nou hainele preferate chiar și după grătarul de vară cu prietenii, acest produs diuretic cu aromă de lămâie, care conține ingrediente naturale puternice, te ajută să te simți mai puțin umflat și să deții controlul poftelor tale de vară!  

Duo-ul tău indispensabil din această vară

Eficientă, gustoasă și super convenabilă, oferta PowGen pentru pachetul de vară 2021 de fiole este una pe care nu trebuie s-o ratezi! Îți duce la maxim eforturile tale de slăbire și dorința de a fii în formă vara asta!   

Atât în timpul antrenamentelor, cât și în momentele de relaxare pe plajă, aceste fiole le poți purta în buzunar să le ai mereu cu tine la îndemână!  

Da, aceste fiole super practice le poți lua oriunde cu tine în vacanță!   


*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite față de cele descrise pe site. 

Te-ar putea interesa

Produse pentru tine

-54%
Preț special 46,00  RON Preț obișnuit 99,00  RON
Vezi produsul
-55%
Preț special 49,00  RON Preț obișnuit 109,00  RON
Vezi produsul