TRANSFORMARE CORPORALĂ ÎN 30 DE ZILE PENTRU BĂRBAȚI ACTIVI ȘI OCUPAȚI

Posibil, ca și mulți dintre noi, te-ai pomenit brusc cu câteva kilograme în plus. Dar cum scăpăm de ele? Desigur, îți poți schimba dieta și începe să mergi la sală. Mulți dintre noi însă nu au 2 ore pe zi pentru sala de sport. Și când încercăm, rezultatele nu apar niciodată rapid. Dar există modalități de a accelera acest proces! Citește mai departe pentru a afla mai multe.

Ce -ar fi dacă ți-aș spune că marca PowGen, care se axează pe suplimente alimentare pentru bărbați, a pregătit un pachet care oferă rezultate vizibile în doar 30 de zile? În set vei găsi 2 produse cu ingrediente extrem de eficiente, efectele acestora fiind dovedite științific.

Începe să arzi grăsime dis-de-dimineață

Planul este să-ți începi ziua cu Easy Burn. Îl poți lua cu tine oriunde și îl poți consuma în loc de cafeaua de dimineață. Îți va accelera metabolismul și te va ajuta să arzi mai multe grăsimi pe parcursul zilei. În același timp, va stimula concentrarea și îți va oferi mai multă energie pentru a face față mai ușor provocărilor zilnice!

Efectele Easy Burn se datorează ingredientelor sale puternice naturale: semințe de cola, cafea verde, extract de ghimbir și vitamina B3. Aceste ingrediente accelerează metabolismul și îmbunătățesc raportul mușchi-grăsime. De asemenea, au o proprietate utilă de blocare a zahărului, reducând aportul caloric total.*

Sporește și mai mult arderea grăsimilor cu L-carnitină

L-carnitina este un aminoacid natural care joacă un rol foarte important în producția de energie: transferă acizii grași din celule în mitocondrii. Mitocondriile acționează ca o fabrică care arde grăsime și crează energie pentru organismul nostru.

L-Carnitine Max Powerconține Carnipure® - cea mai pură formă de L-carnitină de pe piață, produsă în Elveția. Conține și extract de guarana pentru un nivel mai ridicat de energie și un metabolism mai rapid. Consumă L-Carnitine Max Power înainte de antrenament sau înainte de orice fel de activitate fizică, cum ar fi alergarea, ciclismul etc.

Pe lângă creșterea eficacității antrenamentului, îți va îmbunătăți, de asemenea, rezistența și accelera regenerarea musculară. Astfel poți profita la maxim de antrenamentele tale și să reduci durerile musculare de a doua zi!

Cea mai bună combinație

Combinarea acestor 2 produse este o garanție a celor mai bune rezultate. Le poți consuma în zilele în care ești activ fizic, precum și în zilele de odihnă. Poate te surprinde, dar îți poate accelera metabolismul, chiar dacă nu faci exerciții fizice.

Ambele produse conțin doar ingrediente de cea mai înaltă calitate și au fost concepute pentru o ardere constantă a mai multă grăsime. Acestea au fost produse în UE, în conformitate cu cele mai stricte standarde GMP și HCAAP.

Nu pierde timpul și transformă-ți corpul într-o mașinărie de ardere a grăsimilor! Profită acum de oferta specială pentru acest pachet de 30 de zile marca PowGen.

*Surse

  1. Onakpoya I, Terry R, Ernest E. (2011). The use of green coffee extract as a weight loss supplement. A systemic review and meta-analysis of randomised clinical trials. Gastroenterol Res Pract. 2011;2011. Pii: 382852. Dostupné na: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2943088/
  2. Benjamin T Wall, Francis B Stephens, [...], and Paul L Greenhaff. (2011). Chronic oral ingestion of l‐carnitine and carbohydrate increases muscle carnitine content and alters muscle fuel metabolism during exercise in humans. J Physiol. 2011 Feb 15; 589(Pt 4): 963–973. Publikováno online 2011 Jan 4. https://dx.doi.org/10.1113%2Fjphysiol.2010.201343

Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMII
-65%
Preț special 31,00  RON Preț obișnuit 89,00  RON
Vezi produsul
ARDEREA GRĂSIMII / ENERGIE
-50%
Preț special 79,00  RON Preț obișnuit 158,00  RON
Vezi produsul