5 sfaturi pentru a-ți menține sănătatea în carantină

În această perioadă, când viața nu mai e deloc așa cum suntem obișnuiți, mulți se simt stresați. Tocmai din acest motiv, este momentul perfect să ai grijă de tine. Acest lucru este important și pentru a rămâne sănătos. De aceea, ți-am pregătit 5 sfaturi pentru ca să te simți bine în propria piele după ce se încheie perioada de carantină.

1. Bea multă apă

După cum știm cu toții, consumul de apă aduce multe beneficii: ne ajută să ne încărcăm cu energie, curăță organismul, îmbunătățește digestia și stimulează pierderea în greutate. Așadar, atâta timp cât te afli în carantină, nu uita să bei cel puțin 2 litri de apă pe zi pentru a îngriji de corpul și mintea ta.

2. Mănâncă sănătos

Ei bine, nimic nou. Nutriția este crucială pentru a ne menține în formă și a ne simți bine în propria piele. Acum că trebuie să stai în casă, poți profita de situație încercând rețete noi. Internetul este plin de ele! Ca să te ajutăm, ți-am pregătit câteva rețete sănătoase, delicioase, simple și rapid de preparat.

Rețetă sănătoasă de pui pane »

Rețetă sănătoasă de salată din zuchini »

3. Antrenează-te

Poate nu știai, dar activitatea fizică, pe lângă efectul de slăbire și sculptare a corpului, este de asemenea excelentă pentru sănătatea mintală. De fapt, se știe că stimulează hormonul fericirii - endorfina și, prin urmare, ajută la reducerea stresului, anxietății și depresiei. Și din moment ce Youtube este acum plin de antrenamente online gratuite, care pot fi făcute din comfortul propriei case, nu mai există scuze pentru a scăpa antrenamentele. PowGen ți-a pregătit, de asemenea, un program de antrenamente pe care le poți face zilnic acasă. Dă click aici pentru a descoperi programul nostru de antrenamente »

4. Distrează-te

Într-o perioadă ca aceasta, când suntem închiși în casă, departe de oamenii pe care îi iubim cel mai mult, poate fi dificil să ne distrăm. Dar nu este imposibil! Sună-ți familia și prietenii pentru a vă distrage puțin atenția de la ceea ce se întâmplă în jur, privește un film, ascultă muzica preferată, începe să înveți o limbă străină...Posibilitățile sunt nelimitate! Sau poți petrece acest timp învățând lucruri noi. Dă click aici dacă dorești să citiți articole despre sport și nutriție »

5. Relaxează-te

Pune-ți muzică relaxantă, fă exerciții de respirație, citește o carte. Și, mai presus de toate, evită să citești prea multe știri despre coronavirus (dar, evident, respectă interdicțiile).

Pentru a facilita relaxarea, încearcă băutura delicioasă cu gust de lime Night Buster, care, datorită conținutului de mușețel și melisa, te va ajuta să te relaxezi și să dormi mai bine. În plus, conține Garcinia Cambogia care blochează atacurile de foame ce apar seara târziu și arde grăsime în timp ce dormi.

Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMII / RELAXARE
-67%
Preț special 29,00  RON Preț obișnuit 89,00  RON
Vezi produsul