Cum L-carnitina a ajutat-o pe Andrea să-și pornească procesul de slăbire și tonifieze corpul

Imaginează-ți...Să pierzi într-o lună 3 kg și 4 cm din jurul taliei. Și apoi totul devine din ce în ce mai bine! Află despre succesul uimitor de care a avut parte Andrea în transformarea sa corporală RAPIDĂ.

Să fie mai activă, să-și tonifieze corpul și să se simtă mai bine - fizic și mental - asta este tot ce și-a dorit.

Diferența dintre a face și a face eficient

Chiar dacă Andrea a decis că va face exerciții fizice, a dorit să obțină maximul din fiecare antrenament. A căutat pe internet cele mai bune arzătoare de grăsimi în timpul antrenamentului și pe pagina PowGen a găsit ceea ce căuta - L-carnitină.

L-carnitine Max Power crește rezistența, protejează masa musculară, stimulează recuperarea musculară și - ceea ce îl face atât de nemaipomenit - folosește grăsimea pentru energie. Cu cât te antrenezi mai mult, cu atât arzi mai multă grăsime.

Andrea l-a folosit ca să se poată antrena cu toată forța și să-și modeleze corpul cât mai repede posibil.

„După mai puțin de 1 lună*, nu doar că am văzut primele rezultate, dar le-am și simțit!” își amintește Andrea. „Cu antrenamente zilnice și L-carnitine Max Power, am pierdut 3 kg și 4 cm în talie*.”

Apoi a hotărât să încerce mai multe produse...

La L-carnitine Max Power a adăugat 2 produse care au fost create pentru rezultatele RAPIDE de slăbire:

  • Turbo Fix reduce retenția de apă cu până la 27%* și modelează vizibil silueta în câteva zile*.

  • Ultimate BCAA 2:1:1 i-a permis corpului său să se recupereze mai repede după antrenamentele zilnice și s-a asigurat că nu-și epuizează mușchii, în ciuda deficitului caloric pe care-l creează cu acest stil de viață activ. (PS. Știai că acest lucru este un MUST dacă dorești să previi efectul yo-yo?)

A funcționat perfect!

„Înainte de Powgen, cântăream 74 kg, iar acum, după 2 luni*, cântăresc 67 kg și sunt foarte mulțumită de transformare.”

7 kg în 2 luni* ar fi un rezultat grozav pentru oricine, dar luând în considerare că Andrea a pierdut doar grăsime și, în același timp, și-a CRESCUT masa musculară, acest rezultat este incredibil!

Cu mai multă masă musculară, metabolismul crește automat, ceea ce ajută la menținerea rezultatelor obținute în slăbire și oferă un aspect mai slabși mai sănătos corpului.

Cu PowGen a reușit!

Cel mai admirabil în eforturile sale este faptul că nu s-a dat bătută. Și care este cel mai bun mod de a-ți găsi puterea interioară decât prin a-ți mișca corpul și împinge limitele!

„Cu suplimentele Powgen, nu mai am tensiune în mușchi după antrenament, nici durere. Rezultatele sunt mai mult decât vizibile și sunt din ce în ce mai mulțumită pentru că m-am ridicat în ciuda problemelor vieții.”

*[Efectele produsului pot varia de la persoană la persoană și pot diferi de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate să prevină, să trateze sau să vindece boli grave.]

Produse pentru tine

REGENERARE MUSCULARĂ
-35%
Preț special 103,00  RON Preț obișnuit 158,00  RON
Vezi produsul
ARDEREA GRĂSIMII
-55%
Preț special 49,00  RON Preț obișnuit 109,00  RON
Vezi produsul
RETENȚIE APĂ / BALONARE
-61%
Preț special 31,00  RON Preț obișnuit 79,00  RON
Vezi produsul