Anja: „Recomand X-Treme Burner tuturor clienților mei”

Anja este o tânără cu multe talente; are o diplomă de master în traducere, fiind de asemenea instructor personal autorizat. Am invitat-o la o scurtă discuție pentru a afla care sunt cele mai eficiente suplimente pentru slăbit.

PowGen: Bună, Anja, mulțumesc pentru timpul acordat! Spune-mi, dintotdeauna ți-ai dorit să devii antrenor personal?

Anja: „Mereu am fost interesată de multe lucruri diferite, inclusiv fizioterapie, medicină și, desigur, sport. Am fost sportiv competitiv timp de 12 ani! În timpul meu liber mă informam despre nutriție - am testat multe abordări alimentare diferite asupra mea. Să devin antrenor personal a fost o urmare logică.”

PowGen: Când și cum ai aflat prima dată despre PowGen?

Anja: „Am aflat despre produsele PowGen cu câteva luni în urmă. Căutam produse care să ofere clienților mei un impuls adițional pentru stabilirea și atingerea obiectivelor de fitness și de slăbire.”

PowGen: Care produse ți-au plăcut cel mai mult? Și de ce?

Anja: „Favoritele mele sunt X-Treme Burner și L-Carntine Max Power. Le consum cu cel puțin 15 minute înainte de antrenamente. Acestea asigură un efect termogenic puternic, îmi îmbunătățesc nivelul de concentrare și rezistența în timpul antrenamentelor și îmi cresc nivelul de energie -”.

PowGen: Cine crezi că ar trebui să consume X-Treme Burner?

Anja: „L-aș recomanda tuturor celor care simt că au nevoie de mai multă energie în timpul antrenamentelor. Este absolut indispensabil pentru oricine se luptă cu excesul de grăsime, pentru că produsul accelerează procesul de ardere a grăsimilor. De asemenea, aș recomanda L-Carnitine Max Power și Ultimate BCAA pentru a reduce oboseala musculară și îmbunătăți regenerarea post-antrenament.”

Să ne lămurim de ce X-Treme Burner este atât de puternic

Capsulele conțin:

  • Aminoacizii L-tirozină și L-carnitină care îți vor îmbunătăți concentrarea și performanța și vor diminua durerile musculare
  • Extractul de Garcinia Cambogia te va scăpa de pofte și va preveni formarea de grăsimi noi
  • Cafeina și extractul de ceai verde îți vor stimula metabolismul, vor accelera pierderea în greutate și vor susține arderea grăsimilor
  • Extractul piper Cayenne îți va crește rata metabolică
  • Complexul de vitamine B ajută la reducerea oboselii
  • Cromul ajută la stabilizarea nivelului de zahăr în sânge și controlul apetitului

X-Treme Burner este alegerea perfectă înainte de sesiunile de antrenament. Datorită efectului său triplu - mai puțină grăsime, prevenirea atacurilor de foame și creșterea nivelului de energie - va impresiona pe oricine!