Apa te poate ajuta să slăbești!

Cine s-ar fi gândit că un lucru atât de simplu precum băutul apei poate afecta slăbirea? Acest lucru a fost confirmat într-un studiu publicat în ”Journal of Human Nutrition and Dietetics”. Vrei să afli mai multe? Citește mai departe!

Studiul a analizat obiceiurile a 18,000 de adulți pentru o perioadă der 7 ani. Cercetătorii au aflat că persoanele care consumă cea mai mare cantitate de apă au cel mai redus aport caloric. De ce? Deoarece consumă mai puține băuturi dulci, mai puțin grăsimi saturate, zahăr și sare.

1-3 pahare de apă pe zi = mai puțin cu 205 calorii pe zi

Consumarea a 3 pahare de apă pe zi este mai mult ca probabil ca te va determina să reduci consumul de calorii consumate pe zi, și anume cu 205 mai puține calorii pe zi! Să facem niște calcule: acest lucru înseamnă pierderea a circa 0.8 kg pe lună – deci peste 10 kilograme pe an – și acest lucru doar prin consumarea  a 3 pahare cu apă pe zi! Oricine poate face acest lucru.

De multe ori atunci când simți că și-e foame, de fapt s-ar putea să îți fie sete. Acest lucru se întâmplă foarte frecvent. Semnalele transmise de către creier pot fi puțin confuze, iar în loc să bei apă vei consuma o gustare, rezultatul? Extra calorii! Întotdeauna trebuie să ai cu tine o sticlă cu apă, în scurt timp vei observa diferența.

Dar dacă ai retenție de apă?

Dacă te simți balonat și ai retenție de apă, ai putea crede că soluția la problema ta este să bei mai puțină apă. Nimic mai greșit! Ai nevoie să bei mai multe lichide și trebuie să consumi cele care îți sunt favorabile.

Dacă vrei ”să prinzi doi iepuri deodată”, Turbo Fix este exact ceea ce ai nevoie. Te va ajuta să elimini excesul de apă din corpul tău și să stimulezi procesul de slăbire. Este perfect pentru toți cei cărora nu le place să bea apă. Nu conține zahăr și are un gust natural plăcut de zmeură.  

Îți va potoli setea și te va ajuta să te simți mai ușor. Balonarea și umflarea vor deveni istorie după doar o săptămână de consum! Odată ce organismul tău este curățat de toxine, kilogramele vor începe să dispară și ele. Bucură-te de vara care urmează să vină!

Sursă: An R. & McCaffrey J. (2016) Plain water consumption in relation to energy intake and diet quality among US adults, 2005–2012. J Hum Nutr Diet

Produse pentru tine

RETENȚIE APĂ / BALONARE
-61%
Preț special 31,00  RON Preț obișnuit 79,00  RON
Vezi produsul