BĂUTURA CARE ARDE GRĂSIMILE!

Un păhar din această băutură, va arde grăsimile fără ca tu să simți nimic. Ai încredere în efectul ei!

Cele mai bune alimente pentru arderea grăsimilor

Bănuim că deja ai auzit multe despre alimentele care contribuie la arderea grăsimilor. Acestea sunt alimente care îmbunătățesc digestia, stimulează metabolismul și, prin urmare, accelerează arderea grăsimilor.

Cel mai bun aliment pentru arderea grăsimilor este cu siguranță cafeaua verde - regină în lumea arzătoarelor de grăsimi! Și nu vorbim despre o varietate specială și exotică, ci pur și simplu amestecul clasic care nu este supus procesului de prăjire.

Astfel, boabele își păstrează culoarea naturală, verde. În plus, conțin și numeroși polifenoli, mai multe minerale și vitamine (în special din grupa B) și mai puțină cafeină decât cafeaua clasică prăjită.

Toate aceste proprietăți speciale aduc beneficii organismului nostru: stimulează absorbția grăsimilor, au o acțiune antioxidantă și antiinflamatoare și controlează nivelul zahărului în sânge (veste excelentă și pentru diabetici).

Un alt ingredient natural perfect pentru arderea grăsimilor sunt semințele de cola care cresc în pădurile Africii. Acest ingredient bogat în cafeină stimulează slăbirea, accelerează metabolismul, îmbunătățește digestia și crește nivelul de energie.

Băutura care accelerează arderea grăsimilor corporale

Îți prezentăm băutura Easy Burn pe bază de cafea verde și semințe de cola, care ridică temperatura internă a corpului într-un mod natural, iar drept urmare, face corpul să creadă că te antrenezi. Această băutură a fost dovedit științific că previne folosirea zahărului ca sursă principală de energie, forțând astfel organismul să folosească excesul de grăsimi acumulate pentru acest scop.

În acest fel băutura arde grăsime chiar și în zilele de odihnă, atunci când nu ai timp sau chef de antrenament.

Funcționează în două moduri:

  • previne absorbția zahărului în intestin și utilizarea zahărului din alimente
  • împiedică organismul să folosească zahărul (glucoza) depozitat în ficat și mușchi (sub formă de glicogen) ca sursă de energie.

De ce Easy Burn este atât de eficient

Băutura cu gust de piersici conține extracte de semințe de cola, cafea verde, ghimbir și vitamina B3 și te ajută să arzi grăsime chiar și în zilele de odihnă:

  • arde cu 5,7%* mai multă grăsime în timp ce te odihnești
  • îmbunătățește digestia
  • reglează nivelul glicemiei
  • menține un nivel ridicat al energiei
  • reduce senzația de oboseală

Băutura este perfectă pentru cei care au un stil de viață rapid, care nu le permite să petreacă ore în șir la sală sau să facă activitate fizică regulată în fiecare zi. Este, de asemenea, perfectă pentru creșterea nivelului de energie, astfel încât să poți face față tuturor obstacolelor zilnice. Pentru a activa arderea grăsimilor și creșterea nivelului de energie, doar dizolvă 1 plic în 1 pahar cu apă și consumă-l după micul dejun sau după prânz.

Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMII
-65%
Preț special 31,00  RON Preț obișnuit 89,00  RON
Vezi produsul