DIETA KETOGENICĂ - CUM SĂ OBȚII MAXIMUL DE BENEFICIFII?

Cât de mult știi despre dieta ketogenică? Ești bine informat? Sau ai auzit câte ceva pe ici pe colo?

CE ESTE CETOZA

Pe scurt, cetoza este o stare metabolică în care aprovizionarea cu energie a corpului provine de la corpii cetonici (molecule mici folosite pe post de combustibil), spre deosebire de glucoză, care se folosește de obicei. În această stare, abilitatea corpului de a arde grăsimile este stimulată.
În acest timp, ficatul produce corpi cetonici care furnizează cu energie și creierul. Practic, ai putea spune că organismul funcționează pe grăsime în loc de glucoză. Sună ca un vis!


CUM AJUNG ÎN ACEASTĂ STARE?

O modalitate de a ajunge la cetoză este să nu mănânci nimic. Dar cu toții suntem de acord că nu este o dietă foarte durabilă.
O dietă ketogenică adecvată - adesea limitează mult carbohidrații - până la 5% din totalul caloriilor. Deci asta este prima schimbare dureroasă pe care trebuie să o faci. Dar dacă nu mănțnci carbohidrați, atunci ce?
Un număr de calorii în dietă ketogenică provin din proteine, dar majoritatea provin din grăsimi. Da, grăsime. Poți uita tot ce ai învățat despre menținerea conținutului scăzut de grăsime dacă vrei să scapi de kilogramele în plus.
Dieta însăși se bazează pe fructe de mare, legume cu conținut scăzut de carbohidrați (conopidă, șuncă, spanac, broccoli ...), avocado, cașcaval, carne, ouă, ulei de măsline, iaurt grecesc fără adaosuri, brânză de vaci, unt, nuci, semințe și desigur, uleiul de cocos.


DE CE ULEIUL DE COCOS?

Uleiul de cocos conține grăsimi numite trigliceride cu lanț mediu (le vom numi MCT de acum încolo). Acestea pot fi folosite pentru a induce cetoza, chiar și fără restricționarea carbohidraților la fel de drastic ca în dieta clasică ketogenică. MCT nu se stochează ca grăsimile, ci sunt imediat disponibile mușchilor și creierului ca niște corpi cetonici.
Din păcate, uleiul pur MCT nu există în natură. Noutatea cea bună? Acesta poate fi extras și purificat din uleiuri naturale (cum ar fi uleiul de cocos).
Acestea sunt foarte bine-venite în dieta ta, întrucât pot stimula arderea grăsimilor, accelera metabolismul, îmbunătăți sănătatea intestinală și funcția creierului și, cel mai important, te face să te simți sătul mai mult timp (controlul apetitului), precum și îți îmbunătățește rezistența și anduranța.


KETO DRINK

Dacă vrei să începi o dieta ketogenică, trebuie să încerci cu siguranță băutura Keto Drink cu gust de ananas și cocos. Aceasta conține ulei MCT provenit din nucă de cocos care te vor împinge în stare de cetoză! Vei avea mai puține pofte de carbohidrați, iar antrenamentele tale vor fi uimitor de intense și te vei simți mai concentrat și mai atent pe tot parcursul zilei.
Încearcă acum!

Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMII / ENERGIE
-22%
Preț special 69,00  RON Preț obișnuit 89,00  RON
Vezi produsul