DUŠKO: „AM MAI MULTĂ ENERGIE CA NICIODATĂ”

Fiind foarte activ fizic, Duško se simțea deseori obosit și avea nevoie de un impuls pentru a-și crește nivelul de energie. I-a reușit cu o combinație din două produse.

De profesie sunt agent imobiliar. Am practicat sportul de-a lungul vieții. Am început cu patinajul și snowboardingul, care ulterior s-a transformat în alergare, înot, escaladă și ciclism. Particip la triatlonuri ca amator. Punctul de plecare a fost alergatul, și anume Maratonul Ljubljana (42 km). Am început să urmez dieta ketogenică atunci când m-am apucat de fitness, ca să scap de excesul de grăsime.

Acum, în triatlon, folosesc dieta ketogenică pentru o mai bună utilizare a energiei. Încep ziua cu L-Carnitine Power Shots și Keto Drink și merg la antrenament fără să iau micul dejun. Mănânc doar după antrenament. Apoi merg la muncă. După serviciu, urmează o altă masă, cu cel puțin 3 ore înainte de cel de-al doilea antrenament. În timpul liber, când nu lucrez sau mă relaxez, îmi place să călătoresc. Așa că am fost la triatlonul din Insulele Canare, iar în ultimii doi ani am mai fost la Mont Blanc și Mont Elbrus.

Pe 22 septembrie urmează Ironman, în Slovenia, iar în octombrie mă duc în Everest base camp, unde intenționez să cuceresc vârful Imja Tse, care se află la 6.189 m deasupra nivelului mării.

Am aflat despre produsele PowGen pe Facebook, unde mi-a atras atenția L-Carnitina, care este ambalată comod în fiole de 1000 mg. După puțină navigare, am găsit și Keto Drink și, pentru că adesea urmez dieta ketogenică, am hotărât să încerc produsul. Mi s-a părut curios că produsul nu este sub formă de ulei, chiar dacă are un procentaj atât de mare de MCT.

De ce produsele PowGen?

L-Carnitine Power Shots mă ajută foarte mult în timpul antrenamentelor lungi pe care le fac pe stomacul gol. Îmi oferă suficientă energie pe durata întregului antrenament. Consum Keto Drink mai cu seamă pentru că îmi oferă o senzație de sațietate dimineața și, respectiv, reduce poftele pentru dulciuri după antrenament. Am observat de asemenea că am redus și procentul de grăsime, ceea ce facilitează antrenamentul și îmbunătățește rezultatele ulterioare.

Efectul L-carnitinei l-am resimțit după primul consum, deoarece s-a reflectat imediat în performanța din timpul antrenamentului. Keto Drink, însă, mi-a redus considerabil poftele pentru dulciuri după doar trei zile, lucru foarte important în timpul dietei ketogenice.

Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMII / ENERGIE
-22%
Preț special 69,00  RON Preț obișnuit 89,00  RON
Vezi produsul
PROGRAM PENTRU 10 DE ZILE
-53%
Preț special 79,00  RON Preț obișnuit 168,00  RON
Vezi produsul