Un dușman comun: grăsimea abdominală

Nu poți scăpa de grăsimea abdominală? Din păcate, această grăsime, pe lângă faptul că este o problemă de estetică, este mai cu seamă o problemă de sănătate, deoarece poate cauza boli periculoase. Citește mai departe pentru a afla ce este grăsimea abdominală, cum se formează și cum poți scăpa de ea!

Ce este grăsimea abdominală?

Există două tipuri de grăsime care se formează în zona burții: grăsimea subcutanată și grăsimea abdominală sau viscerală. Prima este o problemă de estetică, a doua însă poate provoca mai multe probleme de sănătate, inclusiv grave.

Acest tip de grăsime este greu de eliminat, fiind o acumulare adipoasă care este concentrată sub mușchii abdomenului: din acest motiv se mai numește și grăsime viscerală.

Pe lângă faptul că este dificil de eliminat, prezența sa excesivă poate cauza diverse probleme de sănătate, precum: diabetul de tip II, boli cardiovasculare, infertilitate, osteoporoză și chiar tumori. În plus, poate fi responsabilă și pentru boli neurologice (dureri de cap cronice, Alzhaimer, ...) și afectează starea de spirit, deoarece poate provoaca adesea depresie.

Cum se formează și cum scăpăm de ea?

Grăsimea abdominală poate fi cauzată de o alimentație necorespunzătoare (abuz de carbohidrați, grăsimi saturate, fast-food, alcool, ...), tulburări hormonale, stres, lipsasomnului și diete drastice.

Și cum poți scăpa de ea? Păi...probabil că știi deja. Cu o alimentație adecvată și activitate fizică regulată. Pentru a elimina grăsimea abdominală sau pentru a preveni formarea acesteia, este indicat să urmezi o dietă variată și echilibrată (compusă din proteine, fibre și grăsimi „bune”), să limitezi aportul de grăsimi trans și să folosești condimente precum: curcuma, ardei iute și ulei de măsline extravirgin.

Îți recomandăm să consumi: legume amare, ulei de măsline extravirgin, migdale, nuci, măsline, avocado, pește, carne albă, turmeric, ardei iute. În schimb, ar trebui să eviți: cafea, băuturi spirtoase, băuturi carbogazoase, sucuri, carne roșie, alimente pe bază de făină rafinată (înlocuiește-le cu făină integrală) și redu consumul de produse lactate.

Se mai recomandă și consumul de alcool în moderație, reducerea stresului, să dormi suficient, să faci sport și să bei multă apă.

6Pack Accelerator

Evident, poți obține rezultate într-o perioadă mult mai scurtă dacă implementezi un supliment de calitate în rutina ta zilnică. Capsulele 6Pack Accelerator de la PowGen sunt o armă puternică împotriva grăsimii abdominale.

Datorită extractului de alge wakame, capsaicină, ceai verde, extract de portocale roșii și vitamina B6, cu doar 1 capsulă pe zi, vei obține rezultate concrete:

  • accelerarea metabolismului
  • eliminarea grăsimii abdominale
  • scoaterea în evidență a mușchilor abdominali

Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMII
-55%
Preț special 49,00  RON Preț obișnuit 109,00  RON
Vezi produsul