Mitja: “am deschis un nou capitol”

Mitja, în vârstă de 39 de ani, de profesie șofer de taxi, cântărea 108 kg. “De copil am avut probleme cu greutatea – întotdeauna m-am luptat cu excesul de greutate,” ne spune el. A reușit de câteva ori să slăbească, dar de fiecare data a revenit la greutatea inițială, chiar și cu câteva kilograme în plus.

Destul este destul

Apoi a decis că e momentul să facă ceva, odată pentru totdeauna. “Am deschis un capitol nou. Am început să mănânc mai sănătos și să merg un pic la sală.” Munca lui nu a rămas fără rezultate, dar ceva încă lipsea. Nu avea energie și încă avea pofte pentru mâncare nesănătoasă (kebabul era slăbiciunea lui).

Mitja a realizat că are nevoie de ceva care să accelereze procesul de slăbire, altfe risca să-și piardă motivația. A căutat ceva foarte eficient și sigur. Prietenii i-au sugerat PowGen, o linie cu produse pentru slăbire create special pentru bărbați.

“Primele rezultate au apărut instant”

“Rețineam prea multă apă în organism, mai ales în zona abdominală și în zona feței, am decis să consum băutura Turbo Fix.” A fost uimit de rezultate. “Turbo Fix m-a ajuta cu adevărat să elimin excesul de apă- și nu oricum, instant”

După circa o săptămână s-a urcat pe cântar și a realizat că deja pierduse câteva kilograme, avea mai multă energie și nu mai avea poftă excesivă de mâncare.

Un ”efect advers” neașteptat

Rezultatele rapide i-au oferit încredere și motivarel. “Odată ce am observant rezultate reale, mi-a fost mult mai ușor să îmi mențin un stil de viață sănătos. Una peste alta, Turbo Fix s-a dovedit a fi un produs excelent.” El continuă: “Mi-a revenit încrederea în sine, pe toate planurile.”

Mitja mai amintește de un efect advers neașteptat: “Când merg pe stradă observ că unele femei întorc capul după mine,” ne spune el râzând. “Aș recomadna oricărui bărbat acest produs.”

Unde este magia?

Bătura Turbo Fix conține extracte naturale puternice din plante dovedite că au o acțiune diuretică rapidă și care mențin echilibrul electrolitic. Fructul de cacatus, păpădia, pătrunjelul, armrariul și multe altele ajută la eliminarea excesului de apă din organism, reduc baloanrea și umflarea picioarelor și oferă suport ficatului, totul pentru rezultate rapide și sigur.

Produse pentru tine

RETENȚIE APĂ / BALONARE
-61%
Preț special 31,00  RON Preț obișnuit 79,00  RON
Vezi produsul