Cum funcționează produsele care blochează grăsimile și carbohidrații și cum să le folosești

Știai că aceste produse nu vor funcționa cu toate dietele? Dar pot avea un impact major pentru unii! Vezi dacă ți se potrivește!

Evident, nu putem supraviețui fără mâncare. Dar consumul excesiv ne poate afecta sănătatea și greutatea, stimula apariția bolilor precum diabetul, ficatul gras nealcoolic, crește nivelul trigliceridelor și colesterolului rău în sânge, și mări șansele unui atac de cord.

„Mănâncă mai puțin” este în continuare cel mai simplu - și cel mai nepoliticos - sfat pentru o pierdere în greutate. Dar adevărul este că da, e adevărat.

Pierderea în greutate se realizează printr-un deficit caloric pe termen lung. Poate fi creat prin diminuarea aportului alimentar și creșterea activității fizice. Cea mai bună metodă însă este să urmăm ambele aspecte: să diminuăm aportul alimentar ȘI ne mișcăm corpul zilnic.

Din păcate, teoria este partea ușoară.

Crearea acestui deficit caloric necesar este un lucru greu. Pierderea în greutate este o luptă crâncenă, și orice ajutor este binevenit.

Din fericire, unele suplimente alimentare ne pot ajuta să creăm acest deficit într-un mod foarte eficient.

Creșterea deficitului caloric prin utilizarea produselor de blocare a carbohidraților și grăsimilor

Aceste produse împiedică absorbția de carbohidrați și grăsimi pe care le consumăm. Dar nu complet și nu este atât de simplu.

Deci, să vedem cum funcționează exact.

Produse pentru blocarea absorbției carbohidraților

Acest tip de produse nu sunt un lucru nou pe piață, iar efectele lor sunt destul de bine explorate. Efectul lor principal este blocarea enzimei amilaza care descompune majoritatea carbohidraților.

Carbohidrații se împart în 3 grupe:

 • Zaharuri (ușor digerate și absorbite)
 • Amidon (are nevoie de timp pentru a fi împărțit în zaharuri mai simple, astfel încât să poată fi absorbit)
 • Fibre (nu pot fi digerate)

Când folosim produse pentru blocarea carbohidraților (care blochează amilaza), unele amidonuri nu vor fi digerate și vor fi pur și simplu eliminate din corp, precum fibrele. Și cu cât sunt disponibile mai puține zaharuri simple, cu atât mai puține calorii sunt disponibile pentru organism.

Și nu doar atât. Aceste produse pot ajuta, de asemenea, la controlul poftei de mâncare.

După fiecare masă nivelul de glicemie crește, urmat de insulină, după care urmează o scădere semnificativă. Atunci, de obicei, apar poftele alimentare.

Utilizarea produselor pentru blocarea carbohidraților face ca nivelul glicemiei să rămână mai stabil, cu schimbări mai puțin dramatice. Folosirea acestui tip de produse va prelungi timpul pentru digestia alimentelor, ceea ce înseamnă că senzația de sațietate va dura mai mult. Ghrelin, hormonul foamei, nu se va activa la fel de repede după masă așa cum se întâmplă de obicei.

Produsele pentru blocarea absorbției carbohidraților nu reduc doar cantitatea de calorii consumate, dar prelungesc și senzația de sațietate și reduc la minimum poftele alimentare.

Produse pentru blocarea absorbției grăsimilor

Există două versiuni diferite de produse pentru blocarea grăsimilor. Unele blochează enzimele digestive, în mod similar produselor pentru blocarea absorbției carbohidraților, iar altele transformă grăsimile într-un gel care nu poate fi digerat și este pur și simplu eliminat din organism.

Spre deosebire de carbohidrați,care încep a fi digerați în gură, grăsimea începe să fie descompusă în stomac. Dar similar carbohidraților, majoritatea grăsimilor sunt digerate în intestinul subțire.

Produsele de blocare a grăsimilor funcționează prin blocarea enzimei lipaze, care este responsabilă de descompunerea grăsimilor în acizi grași și glicerol. Cu cât mai puțină grăsime este digerată, cu atât mai puține calorii sunt disponibile pentru organism.

Combinarea produselor de blocare a grăsimilor și cele de blocare a carbohidraților poate reduce aportul caloric la jumătate!

De obicei, vorbim despre blocarea carbohidraților și blocarea alimentelor ca despre două lucruri separate. Cu toate acestea, de la dezvoltarea ID-alG ™ - un amestec natural din extract de alge brune și ulei din semințe de struguri - nu este necesar să cumperi două produse pentru un efectul dublu.

S-a dovedit că ID-alG™ blochează 58%* din enzima lipază și 54%* din enzima amilază. Aceasta înseamnă că poți reduce la jumătate caloriile dintr-o masă obișnuită.

Cercetătorul francez care a descoperit ingredientul a efectuat un studiu clinic al acestui amestec patentat și a fost uimit de rezultate.

Un studiu clinic în care participanții (cu IMC sub 32) au consumat ID-aLG™, au pierdut zilnic în greutate, în ciuda faptului că nu au schimbat nimic în dietă sau regimul de antrenament.

 • În medie, participanții au pierdut 2,3 kilograme în 8 săptămâni
 • Și-au îmbunătățit forma corpului prin reducerea circumferinței taliei (-2,4 cm*)
 • Și-au redus circumferința șoldurilor (-1,7 cm*) și circumferința coapselor (-0,9 cm*)

Legendă
1. grăsime subcutanată abdominală
2. grăsime viscerală
3. diminuare

L-am îmbunătățit!

Când am descoperit ID-alG™ ni s-a părut extraordinar. Dar ne-am dorit să-l facem și mai bun - mai puternic, dar să stimuleze și digestia.

Pe lângă ingredientul activ patentat ID-alG™, am folosit și extracte de scorțișoară Ceylon și frunze de viță-de-vie roșie, zinc, crom și vitamina B3.

Efectul sinergic al acestor ingrediente este remarcabil:

 • Inhibă 54-57%* din amilază și lipază și reduce caloriile în jumătate
 • Extractul de scorțișoară stabilizează glicemia, reduce pofta de dulciuri și menține un nivel normal ale lipidelor în sânge
 • Reduce grăsimea viscerală și îți micșorează talia
 • Produsul nu crează niciun discomfort
 • Susține sănătatea gastro-intestinală
 • Stimulează slăbirea

Cine poate beneficia cel mai mult de Turbo Blocker - produs de blocare a absorției carbohidraților și grăsimilor

Este foarte simplu.

Deoarece Turbo Blocker blochează digestia carbohidraților și grăsimilor și, în consecință, reduce valoarea calorică a unei mese, este cel mai puternic atunci când urmezi o dietă echilibrată, mediteraneană sau standard.

 • Dacă urmezi o dietă cu un conținut scăzut de carbohidrați, cumpărarea unui produs de blocare a grăsimilor ar putea fi o alegere mai bună pentru tine.
 • Dacă urmezi o dietă cu un conținut scăzut de grăsimi, este suficientă utilizarea unui produs de blocare a carbohidraților.

Este ideal pentru tine dacă:

 • Te lupți cu controlul porțiilor
 • Pur și simplu nu poți renunța la pâine, paste, prăjituri, cartofi etc.
 • Adori mâncarea grasă - în special în combinație cu alte alimente
 • Ești mai puțin activ fizic
 • Îți vine greu să controlezi poftele și să limitezi gustările

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMII
-55%
Preț special 49,00  RON Preț obișnuit 109,00  RON
Vezi produsul
RETENȚIE APĂ / BALONARE
-61%
Preț special 31,00  RON Preț obișnuit 79,00  RON
Vezi produsul