Slăbește mai repede prin eliminarea apei din corp: află cum o poți face!

Ești pregătit să elimin excesul de apă? Să ai mușchii mai vizibili și conturați în doar câteva zile? Să-ți iei ADIO de la burta umflată?

Cu toții putem suferi puțin de retenție de apă atunci când facem puțină activitate fizică sau dacă exagerăm cu mâncare sărată. Dacă ai însă probleme de sănătate care stau la bază, există încă speranța că poți reduce retenția apei din organism cu ajutorul câtorva trucuri simple.

Echipa PowGen a găsit 6 modalități ușoare de a reduce retenția apei din organism!

1. Magneziul este cel mai bun prieten al tău.

Crește aportul zilnic de magneziu cât mai curând posibil! Acest mineral atât de important este implicat în sute de funcții care îți mențin corpul în funcțiune. Consumarea nucilor, cerealelor integrale, legumelor cu frunze verzi și suplimentelor alimentare te poate ajuta să elimini excesul de apă.

2. Adio, sare! 

Mesele cu un conținut ridicat de sare nu îți sunt benefice. Mai multe studii au arătat că mărirea consumului de sare determină o retenție mai mare a apei în corpul nostru.

3. Ingredientele naturale sunt foarte importante.

Ingredientele naturale precum anghinarea, strugurii, pătrunjelul, hibiscusul și pepenele roșu au un scop comun: eliminarea rapidă și sigură a excesului de apă și sculptarea corpului. Când cauți un diuretic eficient, alegeți unul care conține dintre ingredientele menționate mai sus și consumă o cantitate foarte mică de alimente procesate.

4. Exerciții, exerciții, exerciții. 

Nu putem să nu insistăm asupra acestui lucru. Plimbă-te, aleargă, ieși în aer curat. Indiferent de forma de antrenament pe care o alegi, aceasta poate fi eficientă în reducerea acumulării de apă în corpul tău.

Dacă nu ai luat încă decizia de a te antrena în mod regulat, îți recomandăm să participi la programul nostru de exerciții video de 4 săptămâni pe care îl vei primi cadou la achiziționarea produselor noastre. Include și un ghid în format electronic gratuit pentru o slăbire mai rapidă.

5. Glucidele rafinate sunt interzise.

Limitează consumul pentru a reduce creșterea rapidă a glicemiei și a nivelului de insulină și pentru a elimina cantitatea de lichide din organism. Când mâncăm carbohidrați, energia suplimentară este stocată sub formă de glicogen. Pentru fiecare gram stocat, se păstrează în medie 3-4 grame de apă.

6. Încearcă Turbo Fix - o soluție rapidă!

Consumă 1 plic diluat în 1 litru de apă dimineața pentru un corp sculptat și mușchi conturați!

  • Stimulează eliminarea excesului de apă din organism
  • Susține sistemul limfatic - elimină toxinele
  • Reduce umflarea și balonarea
  • Accelerează procesul de slăbire datorită formulei îmbunătățite
  • Menține echilibrul electrolitic

Efectele sale sunt dovedite clinic. În plus, se bucură de peste 60.000 de clienți mulțumiți din întreaga Europă care folosesc exact ceea ce ai nevoie și tu dacă reții apa și vrei să fii în formă maximă la plajă. 

Produse pentru tine

RETENȚIE APĂ / BALONARE
-51%
Preț special 77,00  RON Preț obișnuit 158,00  RON
Vezi produsul
CONTROLUL GRĂSIMII ABDOMINALE
-68%
Preț special 89,00  RON Preț obișnuit 277,00  RON
Vezi produsul

Te-ar putea interesa