Fabio: "Acum mă simt în sfârșit, mai confortabil în corpul meu!"

Astăzi vrem să-ți prezentăm povestea lui Fabio, care a reușit, ca mulți alți bărbați, să-și schimbe corpul și, prin urmare relația sa cu acesta, datorită produselor PowGen. Descoperă experiența sa personală, care l-a determinat să facă schimbarea dintre 1 adolescent supraponderal, în omul de azi: zâmbitor și încrezător.

Soluția lui Fabio: luptă împotriva unui stil de viață sedentar cu sala de sport și bicicleta

Lucrând ca funcționar în sectorul administrativ, viața lui Fabio este, în special, una sedentară, deși a încercat întotdeauna să facă activitate fizică în sala de sport sau ciclism.

Cu toate acestea, la cea mai mică greșeală alimentară sau în perioadele în care nu se putea antrena regulat, excesul de greutate și grăsime se materializa în cel mai scurt timp, în special în zonele cele mai critice ale corpului, pe șolduri și abdomen.

Supraponderabilitatea poate fi mai aproape decât poți crede

Când se întâmplă acest lucru, Fabio își retrăiește tinerețea, caracterizată printr-o stare constantă de supraponderabilitate, iar stima de sine începe să scadă drastic. Iată ce ne-a spus:

„În adolescență eram permanent supraponderal și acest lucru mi-a creat un mare disconfort până când am decis, odată devenit adult, să încep să mă antrenez și să-mi controlez dieta, de dragul sănătății mele”.

„Când eram supraponderal, starea mea de spirit era afectată de disconfortul pe care îl simțeam când mă uitam în oglindă. A avea un corp într-o formă bună și armonioasă, creează, negreșit o mare încredere în sine."

Pentru Fabio, dorința de dezvoltare personală, este întotdeauna foarte importantă!

Pentru a evita amintirea fantomelor din trecut, Fabio nu numai că încearcă să acorde o atenție deosebită stării sale psiho-fizice prin dietă și antrenamente, dar dorește să-și ducă provocarea personală la următorul nivel pentru a obține fizicul tonifiat și sculptat pe care și l-a dorit dintotdeauna. Dar, din păcate, nu este atât de ușor pe cât pare!

„De când am decis să facă o schimbare, fizicul meu a rămas mereu slab. În ciuda activității fizice și a utilizării suplimentelor alimentare de la alte mărci, șoldurile și abdomenul au fost întotdeauna cele mai slabe zone din corpul meu și niciodată nu am observat o îmbunătățire vizibilă în ceea ce privește tonusul și masa musculară."

Din fericire, Fabio a descoperit produsele PowGen!

Așa cum li s-a întâmplat multora, Fabio a descoperit produsele PowGen, pur și simplu accidental pe internet și a decis să le cumpere, fiind foarte intrigat de alegerea noastră de a folosi doar ingrediente complet naturale, pe care le consideră extrem de importante, în special în domeniul suplimentelor alimentare.

Fabio și-a început călătoria cu 6Pack Accelerator, Turbo Fix și Ultimate BCAA 2: 1: 1 și ulterior a integratFood Buster și Keto Drink. Rezultatele? Cu siguranță nu au întârziat să apară!

Acumularea de grăsime pe abdomen? Un lucru care aparține acum trecutului!

După 1* lună de administrare a produselor PowGen, Fabio a observat o schimbare importantă în corpul său: în cele din urmă, tendința sa de a acumula grăsime pe șolduri și abdomen a dispărut!

Tendința rapidă a corpului meu de a acumula grăsime pe șolduri și burtă imediat ce greșesc, a încetat. Acum mă simt mult mai ușor și nu mai sunt la fel de umflat ca înainte!

„Acum corpul meu a avut în sfârșit acel aspect pe care îl căutam de ceva timp”

Odată cu îmbunătățirile fizice, au venit și îmbunătățirile la nivel psihologic. Acum Fabio nu se mai simte nemulțumit de fiecare dată când se uită în oglindă și se simte și mai motivat să meargă mai departe să arate și mai bine.

„Acum, când corpul meu a avut în sfârșit acel aspect pe care îl căutam de mult timp, mă simt mult mai bine în pielea mea. Rezultatele obținute într-un timp atât de scurt datorită produselor PowGen, m-au stimulat și mai mult și mi-au dat un motiv în plus să nu renunț în fața dificultăților. Dacă ai o motivație suficient de puternică, rezultatele vin repede și nu doar în activitatea fizică, ci și în viață! "

Vrei și tu să îți îmbunătățești fizicul? Încercă Pachet Muscle Up!

Pachetul Muscle Up este soluția ideală pentru a te antrena la un nivel superior și pentru a putea atinge fizicul dorit dintotdeauna, așa cum a fost pentru Fabio!

În acest pachet vei găsi un trio foarte puternic de produse cu L-Carnitină, creatină și BCAA, care sunt capabile să:

  • Accelereze creșterea musculară și sinteza proteinelor în organism
  • Îmbunătățească performanța în timpul sportului și în sesiunile de gimnastică.
  • Minimizeze durerile și leziunile musculare rezultate din antrenament
  • Crească regenerarea musculară
  • Ardă excesul de grăsime de până la 5* ori  mai repede și cu până la 16% * mai mult

Acum, acest pachet incredibil, nu este doar super redus, ci conține și un CADOU fantastic: frumosul SHAKER negru PowGen, datorită căruia poți lua întotdeauna băuturile cu tine la fiecare sesiune de antrenament departe de casă!

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi de cele descrise pe site.

Produse pentru tine

-64%
Preț special 139,00  RON Preț obișnuit 386,00  RON
Vezi produsul
-50%
Preț special 79,00  RON Preț obișnuit 158,00  RON
Vezi produsul
-35%
Preț special 103,00  RON Preț obișnuit 158,00  RON
Vezi produsul
-35%
Preț special 129,00  RON Preț obișnuit 198,00  RON
Vezi produsul

Te-ar putea interesa